Rólunk


Cégünk, a Rooibush Grafika, melyet Tóth Gábor és Varga Zsolt tervezőgrafikus művészek alapítottak, 1994 óta áll vállalatok, vállalkozások és intézmények szolgálatában a márkaépítés, vizuális marketing kommunikáció, kreatív tervezés területén. Erősségünk a Magyar Képzőművészeti Egyetem tervezőgrafika szakán megszerzett tudásban, a szakmában eltöltött 25 intenzív év gyakorlati tapasztalatában és a hosszú idő óta együttműködő és összeszokott, kiváló szakemberek alkotta csapat munkájában rejlik.

Egyszerűbb munkák vagy összetettebb projektek végigvitelét is minden tekintetben magas szakmai színvonalon és megfelelő hatékonysággal tudjuk elvégezni.

Alapelvünk, hogy az általunk tervezett és megvalósított arculati és kommunikációs eszközök ne csak esztétikusak legyenek, hanem hatékonyak – a lehető legjobban szolgálják az adott üzleti célokat, támogassák a cég, termék, szolgáltatás sikerességét.

Úgy gondoljuk, hogy az általunk elvégzett munka megtérülő befektetés ügyfeleink számára.

Munkafolyamat


home_portfolio_step1


IGÉNYEK
FELMÉRÉSE,
CÉLOK
MEGISMERÉSE

home_portfolio_step2


KONCEPCIÓ
TERVEK
ELKÉSZÍTÉSE, PREZENTÁLÁSA

home_portfolio_step3


A VÉGLEGES
TERVEK
KIDOLGOZÁSA,
ÁTADÁSA

home_portfolio_step3


A TERVEK
IGÉNY
SZERINTI
KIVITELEZÉSE

Mielőtt bármilyen tervezésbe fognánk, a munka mindig az ügyfél igényeinek felmérésével és azon céljainak megismerésével kezdődik, melyeket a tervezendő arculati és kommunikációs produktumok, marketing eszközök kell szolgáljanak. Ezek megismerése és a megfelelő tájékozódás, kutatás nélkül nincs értelme tervezni, hiszen a vizuális és verbális eszközöket e szempontoknak megfelelően kell használjuk, csak így hozható létre jól célzott, hatékony terv, ami valóban támogatja az ügyfél céljait.

A pontosan meghatározott feladatokra konkrét, részletes ajánlatot adunk.

Az alapos vizsgálatot követően kezdjük el a célirányos gondolkozást, ötletelést, tervezést. A koncepciók kidolgozása során kikristályosodnak mindazok az irányvonalak, melyeket a legjobbnak tartunk. Bizonyos elképzeléseket még a folyamat közben, vagy épp a végén elvetünk és csak az általunk megszűrt, legjobb koncepciókat prezentáljuk ügyfelünk felé.

A tervek bemutatását követően, megbízónk döntésének megfelelően elkészítjük a kiválasztott terv végleges változatát, melyet a szükséges ellenőrzések és javítások elvégzését követően előkészítjük a megfelelő kivitelezésre, legyen az nyomdai produkció, online fejlesztés vagy dekorációs kivitelezés.

Ezután se hagyjuk magára a terveinket, ügyfelünket. Rendelkezünk mindazon háttér szakmai bázissal – tudással és munkaerővel – ami biztosíték a legkülönbözőbb nyomdai kivitelezések, webes fejlesztések, kiállítási és dekorációs kivitelezések legmagasabb szintű megvalósítására.

Szándékunk, hogy az általunk elkészített tervek a lehető legbiztosabb úton és a legjobb minőségben öltsenek testet, hogy az elkészült produktumok a legjobban szolgálhasság ügyfelünk marketing, kommunikációs és ezen keresztül üzleti céljait.


Ügyfeleink