Nyomdai és dekorációs kivitelezés

Az elmúlt 25 évben igen komoly tapasztalatra tettünk szert a kommunikációs anyagok nyomdai kivitelezése terén. Ezidő alatt széleskörű és minőségi nyomdai hátteret építettünk ki, ami biztosítja minden feladatnál, hogy a legoptimálisabb kivitelezési megoldásokat alkalmazzuk. A legegyszerűbb névjegytől vagy szórólaptól a plakátokon keresztül kiadványokig, könyvekig, csomagolásokig, teljes felelősséggel és magas minőségben vállaljuk a kivitelezéseket. A kis példányszámú digitális nyomástól a nagy mennyiségű és formátumú ofszet nyomtatásig és egyéb speciális nyomdai megoldásokig rendelkezésre áll a minőséget garantáló technika és szaktudás.

A hagyományos nyomdai kivitelezéseken túl a különböző dekorációs kivitelezésekben is rendelkezésre áll kivitelező csapatunk. Ennek a feladatkörnek az egyik legfőbb területe az autó dekoráció. Az igények és a járművek felmérését követően elkészítjük a marketing szempontból megfelelően célzott, látványos arculati grafikát és a legoptimálisabb technikai megoldásokkal, magas minőségű, időtálló anyagokkal elvégezzük a járművek fóliázását.
A dekorációs munkáink további főbb területei az útabaigazító táblák, bel- és kültéri cégtáblák, cégportálok dokorációjának tervezése és teljeskörő kivitelezése, felszerelése, fóliázása, valamint a kiállításokon, konferenciákon használatos nagyméretű molinók, roll-up plakátok, zászlók, valamint a kiállítási standok grafikai felületeinek tervezése és teljeskörű kivitelezése.

Speciális kivitelezési területünk az egyedülálló, exkluzív díszdobozok gyártása, melyeket elsősorban bor- és pálinka csomagolásként képviselik a beltartalom színvonalát. Ezek a jellemzően különleges anyagokból épített dobozaink kézzel készülnek.

Megbízható, precíz nyomdai partnerként, reális határidőkkel vállaljuk a munkák elkészítését.