Web design és programozás

Weboldal. Kimondhatjuk, hogy manapság, mint igény az elsők között hangzik el ügyfeink szájából – ha nem legelsőként. Jogos. A korszerű céges kommunikáció alapja, egy vállalkozás legfőbb információs felülete, sok esetben legfontosabb marketing alap pillére.
Az utóbbi másfél évtizedben a weboldal készítés műfajának talán minden állomását végigjártuk, kipróbáltuk, megtanultuk a benne rejlő nagyszerű lehetőségeket és megismertük a nehézségeit is. Kellő tapasztalattal és megfelelő rálátással állunk készen weboldalak komplett elkészítésére, a tervezéstől a teljes programozásig.

A fejlesztési folyamat során a kreatív, látványos, marketing szempontból célzott, átgondolt grafikával, megjelenéssel, egyben az adott célokat legjobban szolgáló oldal struktúra kialakításával és a korral haladva a legkorszerűbb programozási, technikai megoldások alkalmazásával igyekszünk az üzleti sikert leghatékonyabban támogató weboldalakat elkészíteni.
Ha körülnézünk ma az interneten a magyar cégek weboldalai között, azt tapasztaljuk, hogy legtöbbnél vagy technikailag, funkcionálisan, vagy látvány, dizájn szempontjából tapasztalhatóak komoly hiányosságok – hanem mindkét téren.
A magunk részéről arra vállalkozunk, hogy az általunk készített weboldalak mindkét szempontból kiállják a minőség próbáját.
A honlapokon túl egyéb online marketing eszközöket is megtervezünk és megvalósítunk, mint például a social média felületeinek arculati elemeit, vagy dinamikus, több slideból álló hirdetési bannereket, melyeket a kapcsolódó weboldalakkal és a kommunikáció egyéb megjelenéseivel a legteljesebb arculati összhangban készítünk el.